#KomUitUwKot !

Beste leden en vrienden, 

Onze fitness is sedert 8 juni terug open, maar uiteraard met de nodige veiligheidsregels die strikt nageleefd worden door onze trainers en leden. 
Een goede en fitte gezondheid kan in tijden van corona een wereld van verschil maken, maar het spreekt voor zich dat dit in de meest veilige omgeving moet gebeuren. 

We willen u dus alvast allen bedanken voor de samenwerking aan een gezonde en veilige fitness.

Met sportieve groeten,
Kenneth en Kelly
Trypsteen - De Bosschere en ons toegewijde Fit Control Team. 

COVID-19 regels:

  • Verplicht dragen van een MONDMASKER in de fitness totdat u aan uw toestel bent en bij groepslessen totdat u bij uw matje aangekomen bent. 
  • Uw fitness moment reserveren via de APP of online en u aan uw reservatie houden. We vragen ook met aandrang om te annuleren als u niet kan komen. Niet leden doen dit telefonisch (058411336) of per mail (Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.), leden via de site of met onze app (MyClubApp).
  • Aan- en afmelden met uw ledenkaart. We moeten ten alle tijde kunnen aangeven bij een besmetting wie op dat ogenblik in onze club aanwezig was.  
  • Handen ontsmetten bij aankomst en vertrek, maar ook geregeld tijdens uw fitness moment bij de daarvoor voorziene displays. 
  • Eigen handdoek meebrengen.
  • Alle toestellen en losse materialen ontsmetten VOOR en NA gebruik met de ontsmettingsdoekjes die door Fit Control voorzien zijn. 
  • De looprichting respecteren, alsook de 1,5 meter afstand
  • Bij het toiletbezoek handen grondig wassen en ontsmetten. 

KomUitUwKot

Kleedkamers en lockers blijven bij Fit Control gesloten voor de veiligheid. 
Dit wil wel zeggen dat u met zo min mogelijk materiaal naar de club moet komen, want we mogen ook niets bijhouden en sporttassen mogen ook niet meegenomen worden in de zaal. 

We zijn ervan bewust dat we U als lid en vriend een hele lijst met regels voorschotelen waar we verbieden en verplichten, maar als we op deze manier opnieuw kunnen sporten en het wat relativeren dan worden we het snel gewoon. Een gouden regel is dat we ons allen zo goed mogelijk aan de voorschriften houden en dan kunnen we hopelijk SNEL naar onze vrije fitnesswereld.

We hebben besloten de abonnementsprijzen in 2020 onveranderd te laten! Hiervoor deden we een uitzonderlijke inspanning !

Het enige dat in 2020 zal veranderen is dat we geen extra bevriezingen zullen doen, met betrekking tot vakanties! De enige bevriezingen die nog aanvaard zullen worden zijn met doktersattesten.

De app - MyClubApp - kan je downloaden via  appstore en android, wie problemen heeft met de app om te reserveren kan ons hierover mailen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

ZO, we zijn er helemaal klaar voor en ik zou zeggen #KOMUITUWKOT

We halen bij Fit Control Zumba terug van onder het stof omdat we houden van snelle intensievebewegingen en vooral van lol hebben”. Het is een aerobic op swingende Latijns-Amerikaanse muziek. De verschillende Latijns-Amerikaanse dansstijlen als salsa, samba, merengue, cuba, calypso, reggaeton en hiphop komenaan bod en doen de heupen swingen. Hoewel je met een stevige work-out bezig bent, voelt ditabsoluut niet zo aan.