Wat is het lichaamsdeel waar we de meeste complexen over hebben? Ongetwijfeld de buik… Als je op zoek bent naar een doeltreffende methode om die kleine vetrolletjes weg te werken en je beter in je vel te voelen, dan hebben wij het perfecte middel voor je klaar: De Gymnastic Ball - BBB training

Waarom is deze training zo doeltreffend? 

Om je figuur weer strak te krijgen zijn buikspieroefeningen niet altijd de leukste manier... Gelukkig bestaat er een eenvoudige oplossing om je lichaam op een andere manier weer te verstevigen: de gym ball. Huh? Het gaat om een grote fitnessbal die je gebruikt om je diepe spieren te verstevigen. Hij versterkt je buikspieren, maakt je figuur strakker en verlicht rugpijn.
 
Dankzij de gym ball heb je snel weer dat platte buikje terug ! De bewegingen van de bal op je buik hebben hetzelfde effect als een massage. Het resultaat: de bloedcirculatie wordt gestimuleerd en stukje bij beetje verdwijnen die paar kilo's te veel. Met de gym ball maak je je lichaam in zijn geheel strakker, ook al worden vooral de buikspieren aangesproken. Door over de bal te rollen, leer je ook je evenwicht te beheersen. En er is meer: je houding verbetert, je concentratie verscherpt, je staat steviger op je benen en wordt soepeler. En met de combinatie van de klassieke BBB (Borsten-Billen-Buik) maken wij van deze training een echt full body training.