Wat is Step?
Step is een training waarbij je een in hoogte verstelbaar bankje (een step) gebruikt om op en af te stappen. Snel resultaat is mogelijk met dit programma dankzij de hoge vetverbranding. Logisch als je weet dat je per les meer dan 1500 keer de step op en af stapt. Op aanstekelijke muziek corrigeer je je hele figuur en werk je aan je conditie, terwijl je je laat motiveren door je coach.


Voor wie is Step?
Step is voor iedereen die doelgericht wil trainen. Jong, oud, man, vrouw, beginner, gevorderd: iedereen werkt aan een eigen doelstelling. Doen en niet denken staan tijdens de les centraal. Daag jezelf uit en maak die stap naar verbetering van je fitheid.


Hoe ziet een Step les eruit?
Verschillende soorten muziek wisselen elkaar af in een goed volgbaar tempo. De oefeningen zijn door jou goed te volgen. Je spant je buik aan en stapt op de step. Je bilspieren en beenspieren zijn hard aan het werk. Het zweet staat op je voorhoofd. De coach motiveert je op je eigen niveau en tovert een lach bij je op het gezicht. Je bent goed bezig.

Wat is Indoor Cycling?
Dit is een indoor fietsprogramma voor iedereen die wil afslanken en wil werken aan zijn conditie. Het is een van onze populairste programma’s. Snel resultaat is mogelijk met dit programma dankzij de hoge mate van vetverbranding. Heerlijke muziek zorgt voor extra energie tijdens de uitdagende training.


Voor wie is Indoor Cycling?
Indoor Cycling is voor iedereen die doelgericht wil trainen en wil werken aan een topconditie. De coach motiveert je om iedere week het maximale uit jezelf te halen en een tandje meer te geven. Jong, oud, man, vrouw, beginner, gevorderd: iedereen in de groep werkt aan een eigen doelstelling.


Hoe ziet een Indoor Cycling les eruit?
De les zit boordevol energieke, afwisselende muziek die je uitdaagt om snel te bewegen. De hele les word je meegenomen op een fietsroute over bergen en dalen. De coach en de oefeningen tijdens het programma zorgen iedere week voor een optimale ontspanning en inspanning. Je geniet van de muziek en werkt ondertussen keihard aan een gezonder en fitter lichaam.

 

Wat is het lichaamsdeel waar we de meeste complexen over hebben? Ongetwijfeld de buik… Als je op zoek bent naar een doeltreffende methode om die kleine vetrolletjes weg te werken en je beter in je vel te voelen, dan hebben wij het perfecte middel voor je klaar: De Gymnastic Ball - BBB training

Waarom is deze training zo doeltreffend? 

Om je figuur weer strak te krijgen zijn buikspieroefeningen niet altijd de leukste manier... Gelukkig bestaat er een eenvoudige oplossing om je lichaam op een andere manier weer te verstevigen: de gym ball. Huh? Het gaat om een grote fitnessbal die je gebruikt om je diepe spieren te verstevigen. Hij versterkt je buikspieren, maakt je figuur strakker en verlicht rugpijn.
 
Dankzij de gym ball heb je snel weer dat platte buikje terug ! De bewegingen van de bal op je buik hebben hetzelfde effect als een massage. Het resultaat: de bloedcirculatie wordt gestimuleerd en stukje bij beetje verdwijnen die paar kilo's te veel. Met de gym ball maak je je lichaam in zijn geheel strakker, ook al worden vooral de buikspieren aangesproken. Door over de bal te rollen, leer je ook je evenwicht te beheersen. En er is meer: je houding verbetert, je concentratie verscherpt, je staat steviger op je benen en wordt soepeler. En met de combinatie van de klassieke BBB (Borsten-Billen-Buik) maken wij van deze training een echt full body training. 

 

Turn Fat Into Fit Is een efficiënte workout om op een goede en verantwoorde manier je kernspieren te trainen. 
Je buik, bil- en rugspieren worden vooral strakker en sterker. Muziek zorgt voor motivatie en fun.
Dit is een ideaal uurtje als je wil werken aan je lichaam. Je voelt je fitter en krijgt meer kracht en energie.  Een snelle verbetering van je figuur, spierconditie en spierversterking.

Is deze les iets voor mij?

Turn Fat Into Fit is geschikt voor iedereen: van vrouwen en mannen, jong en oud, beginners en gevorderden.  Je verbetert je lichamelijke gezondheid.  Door 2 x in de week te trainen zie je al snel resultaat.  Omdat de lessen in groepsverband worden gegeven en er snel resultaat is, blijf je gemotiveerd om te trainen. Go for it now!